Výrobca obalovacej zmesi Holly Powder pôsobí v potravinárstve niekoľko rokov ako výrobca aj distribútor surovín na prípravu kuracieho mäsa v americkom štýle a ako špecialista, ktorý ponúka odbornú podporu a gastro školenia. Ak využijete jeho rady, dozviete sa nielen to, ako ľahko a rýchlo pripraviť kuracie mäso v chrumkavej strúhanke, ale aj ako si otvoriť podnik s týmto jedlom, aké kuchynské vybavenie zvoliť a ako zostaviť atraktívny jedálny lístok.
Výrobca obaľovacej zmesi na kuracie mäso
Mnoho šéfkuchárov má so strúhankou na kuracie mäso Holly Powder tú najlepšiu skúsenosť. Nie je to prekvapenie. Tento výrobok sa ľahko používa a výsledok vás prekvapí. Vyprážané mäso je krásne chrumkavé na povrchu a šťavnaté vo vnútri. Lákavá štruktúra strúhanky vyzerá a chutí podobne ako tá, ktorú poznáte z obľúbenej siete rýchleho občerstvenia z Kentucky. Čím to je, že kuchári a prevádzkovatelia reštaurácií túto zmes hodnotia tak dobre?
Hotová obaľovacia zmes pre reštaurácie
Dôvodom je predovšetkým to, že ide o výrobok určený na profesionálne použitie. Má všetky vlastnosti, ktoré sú dôležité pre ľudí podnikajúcich v odbore gastro služieb: jednoduchú prípravu a vysokú a stabilnú kvalitu. Pre maximálnu spokojnosť stačí vyvinúť iba minimálne úsilie. K zmesi už nemusíte nič pridávať. Okrem úspory peňazí a času si s ňou ušetríte aj riziko, že sa niečo nepodarí alebo bude chutiť inak. Hotové riešenie vám dáva istotu, že jedlo bude vždy rovnako dobré
Ako obaľovať kúsky kuracieho mäsa?
Ako by ste mali zostaviť atraktívny jedálny lístok, jeho základom budú kúsky vyprážaného kuracieho mäsa? Súčasťou spolupráce s Holly Powder je nielen prístup k výrobkom ale aj k znalostiam. Či už sa chcete naučiť pripravovať najlepšie kuracie mäso v meste, alebo premýšľate, aké gastronomické vybavenie je nevyhnutné pre bar s kuracím mäsom, v Holly Powder nájdete odpovede na všetky tieto otázky
Ako si otvoriť podnik s vyprážaným kuracím? Je to jednoduché,
To tvrdí výrobca obaľovacej zmesi. Stačí využiť skúsenosti, ktoré firma nazhromaždila počas svojho pôsobenia. S prístupom k jej databáze znalostí bude pre vás jednoduchšie urobiť prvý krok k tomu, aby ste si splnili svoj sen o vlastnej reštaurácii.
Po prvé, potrebujete mať prevádzku – v dobrom mieste, so základným gastronomickým zázemím: fritézou (plus kvalitným gastro olejom), chladničkou, kontaktným grilom, mixérom.
Skôr než sa rozhodnete, určite si urobte prieskum trhu a konkurencie. To vám umožní zhodnotiť potenciál, ktorý má dané miesto.
Druhým dôležitým krokom je dobre zostavený jedálny lístok – najlepšie zložený z jedál, ktoré môžete ľahko zabaliť so sebou. Možnosť predaja cez ulicu a rozvoz jedla je už dnes absolútna nutnosť. Jedlá, ktoré budete predávať, musia nielen výborne chutiť, ale aj atraktívne vyzerať. S kvalitnými surovinami a gastro riešením (hotová obaľovacia zmes) ľahko dosiahnete skvelý výsledok, s ktorým budú zákazníci spokojní.
Ďalším zásadným prvkom je tím – oboznámený s technikou prípravy jedál a ich servírovanie podľa stanovených pravidiel. Milý a kompetentný personál je mimoriadne dôležitý „kamienok“ do skladačky. Na to, aby mal podnik šancu prežiť, je potrebné zainvestovať do vyhľadania motivovaných zamestnancov a ich preškolenia.
Nedá sa zabudnúť ani na propagáciu. Reklama, aktivita na sociálnych sieťach, odlíšenie sa od konkurencie atraktívnymi grafickými materiálmi vám umožní osloviť zákazníkov a vytvoriť širokú sieť návštevníkov.
(E/PR)